Dettagli dell'autore
Ultimo fascicolo
Info
Sulla rivista
Comitato Scientifico ed Editoriale
Dichiarazione sulla privacy
Contatti
Archivi
Avvisi
Proposte
Cerca
Registrazione
Login
Cambia la lingua. La lingua corrente è:
Italiano
English
Registrazione
Login
Cambia la lingua. La lingua corrente è:
Italiano
English
Dettagli dell'autore
, Department of Animal Breeding and Husbandry, Faculty of Animal Science and Aquaculture, Agricultural University of Athens, Greece
International Journal of Health, Animal Science and Food Safety V. 1 N. 1 (2014)
Articoli
Effect of dietary protein source on piglet meat quality characteristics
PDF (English)
International Journal of Health, Animal Science and Food Safety V. 2 N. 1 (2015)
Articoli
Effect of yoghurt serum powder dietary supplementation on growth performance and antioxidant status in fattening lambs
PDF (English)
×
Nome utente
*
Obbligatorio
Password
*
Obbligatorio
Password dimenticata?
Ricordami
Entra
Non hai un account?
Registrati qui